Vingåker är inte till salu – Vänsterpartiet på kulturfestivalen/företagsmässan i lördags

Vänsterpartiet var representerat på den årliga kulturfestivalen/företagsmässan med eget infotält i Säfstaholms slottspark. Stort intresse från unga väljare om varför vi vill skrota RUT-avdragen och vinster i välfärden. Många tyckte att media svikit sitt informationsansvar i dessa frågor och var mycket nöjda med att få våra ståndpunkter förklarade i infotältet.
säfstamässa2014Från vänster i Vänsterns infotält i lördags: Hasse Olsson, Kameran Elgailani och Yvonne Olsson.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 8 – om bilden av orten
    I det åttonde avsnittet av podden Svenska köksbord som har spelats in i Västerås samtalar Jonas med Hussein Qasim om bland annat bilden av området Bäckby. Hussein har själv växt upp Bäckby och arbetar där i dag som fritidsledare. Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? […]
Kategorier