Vänsterpartiets Sörmlands toppkandidater i landstings- och riksdagsvalen

4toppkandidater

Från vänster i bild: Maud Ekman, Eskilstuna (norra landstingslistan), Lotta Back, Katrineholm (södra landstingslistan), Tommy Hamberg, Eskilstuna (andranamn till riksdagen), Lotta Johnsson-Fornarve, Oxelösund (förstanamn till riksdagen).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Svenska köksbord avsnitt 9 – om arbetsrätten
    I det nionde avsnittet samtalar Jonas Sjöstedt med Markus Mattila och Jens Kuivaniemi om arbetsrätten. Markus, som haft många olika visstidsanställningar, och Jens, fackligt aktiv inom Handels, ger sina perspektiv på hur de ser på arbetsrätten idag, och hur den skulle se ut om en kommande regering tummade på den i framtiden.  Vad händer med […]
Kategorier