Styrelsemötet den 26 juni…

v-möte_7x7Styrelsen träffades som vanligt i partilokalen på Köpmangatan i Vingåker. En viktig punkt på dagordningen var fortsatt konstituering av styrelsen – kortare sagt.: Vem gör/ansvarar för vad inom styrelsen. Fyra ytterligare ansvarsområden fördelades inom styrelsen: sociala frågor, förskola/skola, feminism och solidaritet/integration, ett ytterigare är på förslag – miljö.
En annan viktig punkt var förstås den fortsatta planeringen av valrörelsen med fokus på frågor om rasism och förskola/skola och eventuella offentliga möten med deltagande av några av våra riksdagsledamöter.
Dessa frågor blir också teman för nästa medlemsmöte den 7 augusti , liksom diskussionen om eventuellt samarbete med andra partier efter valet.
Hela protokollet hittar du som är medlem under fliken ”Medlemssidor” ovan (med medlemsinloggning). För dig som vill veta mer om Vänsterpartiets politik och kanske är intresserad av att delta i Vänsterpartiets arbete kan kontakta vår ordförande Kaisa Komulainen-Nilsson på epost:  [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 10 – John Lapidus
    Vem har stulit den svenska vården? Och hur kan den vanliga vårdkön passeras av försäkringskunder i en VIP-kö? Det här pratar Jonas Sjöstedt om med välfärdsforskaren och författaren John Lapidus, när podden ”Hembakt med Jonas” gör comeback. Samtalsledare: Åsa Mattsson Musik: David Szesztay Hembakt rågbröd Lite jäst, salt och mörk sirap rörs ut i tre dl […]
Kategorier