Styrelsemötet den 26 juni…

v-möte_7x7Styrelsen träffades som vanligt i partilokalen på Köpmangatan i Vingåker. En viktig punkt på dagordningen var fortsatt konstituering av styrelsen – kortare sagt.: Vem gör/ansvarar för vad inom styrelsen. Fyra ytterligare ansvarsområden fördelades inom styrelsen: sociala frågor, förskola/skola, feminism och solidaritet/integration, ett ytterigare är på förslag – miljö.
En annan viktig punkt var förstås den fortsatta planeringen av valrörelsen med fokus på frågor om rasism och förskola/skola och eventuella offentliga möten med deltagande av några av våra riksdagsledamöter.
Dessa frågor blir också teman för nästa medlemsmöte den 7 augusti , liksom diskussionen om eventuellt samarbete med andra partier efter valet.
Hela protokollet hittar du som är medlem under fliken ”Medlemssidor” ovan (med medlemsinloggning). För dig som vill veta mer om Vänsterpartiets politik och kanske är intresserad av att delta i Vänsterpartiets arbete kan kontakta vår ordförande Kaisa Komulainen-Nilsson på epost:  [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Brev till alla lärare
    Jag vill tacka er för det jobb ni gör. Varje morgon vinkar jag av mina två barn på väg till en av Sveriges alla skolor, trygg i förvissningen om att de har lärare som verkligen ser dem och ger dem…
Kategorier