Da´n före EU-valda´n i Högsjö på vårmarknad

åke_högsjö
I ett vackert både Högsjö och väder avslutade Vänsterpartiet Vingåker sin kampanj inför europaparlamentsvalet. I Högsjö hade Coop-nära arrangerat vårmarknad på platsen utanför butiken. Där hade vi satt upp ett bord med lite informationsmaterial. På bilden ser vi Åke Tholin – vårt förstanamn på listan till kommunvalet den 14 september. Det var flera som stannade till och uttalade sitt stöd för vårt parti och även tog med sig valsedlar att använda vid morgondagens val. / BT

 

 

 

En kommentar till Da´n före EU-valda´n i Högsjö på vårmarknad

  • Dan efter valet med facit i hand kan vi konstatera att Vänsterpartiet behövs mer än någonsin i Högsjö och Vingåker. Valnattens preliminära resultat visar att var femte avlagd röst i Högsjö gick till stöd för främlingsfientlighet och rasism – i hela kommunen nästan 15%! Varför avstod varannan vingåkersbo med rösträtt från att rösta över huvud taget?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Brev till alla lärare
    Jag vill tacka er för det jobb ni gör. Varje morgon vinkar jag av mina två barn på väg till en av Sveriges alla skolor, trygg i förvissningen om att de har lärare som verkligen ser dem och ger dem…
Kategorier