Vänstern i Víngåker ångar på i valrörelsen

ibrahimIgår hade partiföreningen i Vingåker medlemsmöte med strategier i valrörelsen som tema. Särskilt inbjuden denna gång var partidistriktets valombudsman Ibrahim Alkahffaji, som naturligtvis uppehöll  sig speciellt kring frågor om EU-valet nu den 25 maj – ”Inte till salu – Rädda välfärden i  Sverige och Europa.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 8 – om bilden av orten
    I det åttonde avsnittet av podden Svenska köksbord som har spelats in i Västerås samtalar Jonas med Hussein Qasim om bland annat bilden av området Bäckby. Hussein har själv växt upp Bäckby och arbetar där i dag som fritidsledare. Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? […]
Kategorier