Vänstern i Víngåker ångar på i valrörelsen

ibrahimIgår hade partiföreningen i Vingåker medlemsmöte med strategier i valrörelsen som tema. Särskilt inbjuden denna gång var partidistriktets valombudsman Ibrahim Alkahffaji, som naturligtvis uppehöll  sig speciellt kring frågor om EU-valet nu den 25 maj – ”Inte till salu – Rädda välfärden i  Sverige och Europa.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 10 – John Lapidus
    Vem har stulit den svenska vården? Och hur kan den vanliga vårdkön passeras av försäkringskunder i en VIP-kö? Det här pratar Jonas Sjöstedt om med välfärdsforskaren och författaren John Lapidus, när podden ”Hembakt med Jonas” gör comeback. Samtalsledare: Åsa Mattsson Musik: David Szesztay Hembakt rågbröd Lite jäst, salt och mörk sirap rörs ut i tre dl […]
Kategorier