Läs en kortfattad presentation av Vänsterpartiet på arabiska (al-arabiah) och engelska(in English)!

För första gång kan du nu läsa om Vänsterpartiet på arabiska och engelska på Vänsterpartiet Vingåkers hemsida. Det är en kort presentation av vad partiet står för. Snart kommer flera texter som handlar om lokala frågor i Vingåker.

Läs på arabiska: Klicka här

Läs på engelska: Klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 8 – om bilden av orten
    I det åttonde avsnittet av podden Svenska köksbord som har spelats in i Västerås samtalar Jonas med Hussein Qasim om bland annat bilden av området Bäckby. Hussein har själv växt upp Bäckby och arbetar där i dag som fritidsledare. Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? […]
Kategorier