Vingåker är inte till salu – Vänsterpartiet på kulturfestivalen/företagsmässan i lördags

Vänsterpartiet var representerat på den årliga kulturfestivalen/företagsmässan med eget infotält i Säfstaholms slottspark. Stort intresse från unga väljare om varför vi vill skrota RUT-avdragen och vinster i välfärden. Många tyckte att media svikit sitt informationsansvar i dessa frågor och var mycket nöjda med att få våra ståndpunkter förklarade i infotältet.
säfstamässa2014Från vänster i Vänsterns infotält i lördags: Hasse Olsson, Kameran Elgailani och Yvonne Olsson.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 10 – John Lapidus
    Vem har stulit den svenska vården? Och hur kan den vanliga vårdkön passeras av försäkringskunder i en VIP-kö? Det här pratar Jonas Sjöstedt om med välfärdsforskaren och författaren John Lapidus, när podden ”Hembakt med Jonas” gör comeback. Samtalsledare: Åsa Mattsson Musik: David Szesztay Hembakt rågbröd Lite jäst, salt och mörk sirap rörs ut i tre dl […]
Kategorier