Vänsterns sörmlandsdistrikt har hållit årskonferens

Sörmlandsdistriktet höll årskonferens i lördags. Åsa folkhögskola var platsen för evenemanget – som vanligt skulle man kunna säga. I alla fall sen några år tillbaka. Patrik Renfors från Oxelösund omvaldes (som vanligt, skulle man kunna säga – han har suttit i distriktsstyrelsen dussinet år) till ordförande. Läs mera om årskonferensen i den här artikeln på Vänsterpartiet Eskilstunas hemsida: http://eskilstuna.vansterpartiet.se/2013/03/24/vansterpartiet-sormland-holl-distriktsarskonferens/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 10 – John Lapidus
    Vem har stulit den svenska vården? Och hur kan den vanliga vårdkön passeras av försäkringskunder i en VIP-kö? Det här pratar Jonas Sjöstedt om med välfärdsforskaren och författaren John Lapidus, när podden ”Hembakt med Jonas” gör comeback. Samtalsledare: Åsa Mattsson Musik: David Szesztay Hembakt rågbröd Lite jäst, salt och mörk sirap rörs ut i tre dl […]
Kategorier