Vänsterns sörmlandsdistrikt har hållit årskonferens

Sörmlandsdistriktet höll årskonferens i lördags. Åsa folkhögskola var platsen för evenemanget – som vanligt skulle man kunna säga. I alla fall sen några år tillbaka. Patrik Renfors från Oxelösund omvaldes (som vanligt, skulle man kunna säga – han har suttit i distriktsstyrelsen dussinet år) till ordförande. Läs mera om årskonferensen i den här artikeln på Vänsterpartiet Eskilstunas hemsida: http://eskilstuna.vansterpartiet.se/2013/03/24/vansterpartiet-sormland-holl-distriktsarskonferens/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 8 – om bilden av orten
    I det åttonde avsnittet av podden Svenska köksbord som har spelats in i Västerås samtalar Jonas med Hussein Qasim om bland annat bilden av området Bäckby. Hussein har själv växt upp Bäckby och arbetar där i dag som fritidsledare. Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? […]
Kategorier