Läs en kortfattad presentation av Vänsterpartiet på arabiska (al-arabiah) och engelska(in English)!

För första gång kan du nu läsa om Vänsterpartiet på arabiska och engelska på Vänsterpartiet Vingåkers hemsida. Det är en kort presentation av vad partiet står för. Snart kommer flera texter som handlar om lokala frågor i Vingåker.

Läs på arabiska: Klicka här

Läs på engelska: Klicka här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vänsterpartiet Vingåker på Facebook
Bli medlem idag!
Bli medlem idag!
  • Avsnitt 10 – John Lapidus
    Vem har stulit den svenska vården? Och hur kan den vanliga vårdkön passeras av försäkringskunder i en VIP-kö? Det här pratar Jonas Sjöstedt om med välfärdsforskaren och författaren John Lapidus, när podden ”Hembakt med Jonas” gör comeback. Samtalsledare: Åsa Mattsson Musik: David Szesztay Hembakt rågbröd Lite jäst, salt och mörk sirap rörs ut i tre dl […]
Kategorier